Otázky
Proč lidé umírají,
když je vždy pro co žít?
Proč oči na věčnost zavírají
a nesmí tu už déle být?
Proč láska bolí,
když i dává?
Proč se lásky někdo bojí
a nikomu ji nerozdává?
Proč chceme přátele,
když máme lásku?
Proč v přátelství tápeme
a nesundáme masku?
Proč vůbec žijeme,
když život trvá krátce?
Že by proto,
abychom vyhráli v životní sázce?
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: beerushka, Ypsilone
Komentáře (2)
Komentujících (2)