O snech
Tak neboj se jít za svým snem,
utkaným z jemné pavučiny.
Jít propastí, i tunelem.
Vždyť za nás mluví naše činy.
A sny se nemusí jen snít,
ať mottem pro tento rok - je změna.
Vždyť můžeš své sny vyplnit,
není tak velká jejich cena,
je to jen o tvém rozhodnutí,
teď jinak myslet, jinak žít,
o touze, která tě stále nutí
nesplněné sny naplnit.
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Antares, Vanilková Ninja, Dota Slunská, Labanda, BArBArKO, vodnař, Bíša, labuť, WhiteSkull, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)