Hloupé
------------------------------------ Počátek
Tichý šepot hraje melodii,
na stříbrný vlasec.
Tajemná ozvěna,
mrazí tramín.
Za svitu půlnočního slunce,
oslepily jej kovové odlesky srsti…
Jako omámeno dechem svobody,
kráčí nejisté, po balvanech,
vstříc chladným očím.
------------------------------------- Průběh
Obepnuto krutými drápy,
cítí se v jistotě.
A bolest je odměnou.
Otisky zubů…
jsou a zůstanou.
Opájí jedem samo sebe,
aby na chvíli předstírat mohlo,
že je jiné…
To….
ON chce.
--------------------------------------- Útěk
Záchvat rozumu
Probuzení zase
ozývá se hrůznými
otřesy a výbuchy
lávy…
Bájný nápoj nepůsobí více,
lesk perel - náhrobní svíce.
Pří útěku sval přeražen…
na třikrát.
-------------------------------------- Konec
Však poslech písně,
Ódy tajemné noci,
hučí krajem.
Jizvy se znova objevují jasnější,
rozevírají se.
Smočí vyprahlé rty v
doušku vlastní krve,
malinkém…
aby nezabil.
------------------------------------ Znova tady
Vrací se stále,
do sveřepých spárů.
Hloupé kůzle,
znova vrhá se
do náruče
vlčí....
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Oťas, susana načeva, lexus, j.c., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)