Krvavá ruka anděla
Někde
mezi existencí a nicotou
ruku v ruce smutek jde
s bolestí a samotou
vody
proudy
tiché slzy
němá bolest neomrzí
peří
víří
rudé rány
na zemi křídla uřezány
okolo prach
na duši špína
ve tváři strach
zbytky krve a vína
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, ilona, Lady Celebrian, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)