Anotace: ve vánici, když jsem stál na ulici... ani nevím proč
... snad srdce Tvoje zraněné najde lék co chmury rozežene...moc Ti to přeji..=)
10.09.2010 21:10:00 | Trumkaturs
Doufám, že zase se objeví slova a budeš milovat zas a znova... protože není krásnějších paprsků než těch, které vyzařuje skutečná láska.
04.02.2010 08:11:00 | Denael