Zastav se
Zastav se a poslouchej, slyšíš to ticho?
Ticho, vtírající se do kůže, do vlasů
zastav se a podívej, vidíš ten svět?
na nenávist zapomeň, vnímej tu krásu.
zastav se a nahmatej, sáhni si naň.
sáhni si a vnímej
zastav se a ochutnej, zastav se a zři.
zastav se a otevři duši...
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ilona, jaroslava anna, 4LJFilip, jedam, CRASH, Bíša, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)