Ozvučený pohřeb
Rozezníš ladičku
Nástroje naše ladíš
k dokonalému souznění
Pak v jasné, přesné harmonii
rveš struny
a biješ do
bubnů, činelů, gongů a zvonů
Jak zpěv zní
vzdechy tvé i mé
do rytmu k tomu
Divoká sonáta milování
Život je umírání
a smrt je součást života
Do propocených prostěradel
zavinou mne
jak Krista do Turínského plátna
až přijde čas
a nebudu světu už nic platná
Ty nezapomeneš
A pohřeb můj
ozvučí tvoje tóny
I v rakvi bude vibrovat
mé ztuhlé vymilované tělo
Jsi virtuóz a umíš hrát
Ozvučí
jako tolikrát za života
tvé vzdechy
v době, kdy spát se mělo
i tentokrát čas v mém
věčném spánku
Dík souznění
nic v nás neumřelo
Já spím a ty mě kolíbáš
akustickým polibkem
Umírám
teď chvíli budem jeden
pro druhého
jenom snem
Tak vzdychej
jak za živa při milování
hlaď mě a líbej
Tóny mi sebou dej
Rekviem dávno složili jsme
navzájem
pro sebe
Dnes zvučíš pohřeb můj
Zbytek těch tónů
nechám si na uvítanou
jednou
pro tebe
Přečteno 445x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lorraine, Efiee, isisleo, Lioness, Sleepwalker, susana načeva, zvířenka, Juraj Hrom, zelená víla, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)