Milostně alkoholická
Anotace: Krize...pesimistická, ale snad se bude líbit
Bloudím sám
Nevím, co ztratil jsem
A co mám
Jsem jako psem
Takovému, který od boudy utekl
Ne, spíš bouda utekla ode mě
Snad aby radši infarkt se mnou sekl
A já víckrát neuviděl tě…
Vím, zbabělé gesto
Snad kůži si zachovám
Ale uvažuji o vraždě přesto…
Já zabiji se sám
Jak kruh myšlenky se točí
Myšlenky na ní
Já vidím radost z jejích očí
A dotek jejich dlaní
Proč již znova nepocítím
Nic z toho
Asi zabiji se, možná pitím
A co ze mě být mohlo…
Uplynul měsíc
Já o trochu radostnější
Opilý sic
Myslím na starosti všednější
Kde je alkohol
Ta nová milá
Které teď vzdávám holt
S tou starou slila…
Už nevěřím
Nedoufám
Už nesvěřím
Nedýchám…
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: hypertenze
Komentáře (0)