Rampouch

Rampouch

Anotace: jako rampouch

Ten starý cap
tu rampouch kouše
stojí jen v botech
a Evině rouše.

Vyběhl okusit
co neznal dlouho
kus ledu v puse
má náhlá touho.

Zabouchly dveře
nahý tu stojí
mrznoucí okrasu
skrývá do chvojí.

Sousedům hází
do oken sníh
poprosit o klíče
či aspoň líh.

Již bliklo světlo
slitoval kdos
zmrzl mu camprlík
a taky nos.

Čaj pije s rumem
zahřívá údy
na sex včil život
bude dost chudy.
Autor Čoki, 13.01.2010
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Camprlík rozmrzne a taky nos
za chvíli zazpívá jak mladý kos.
(chi,chi,teď jsi mě dostal)

13.01.2010 22:30:00 | Květka Š.

:-)))

13.01.2010 21:25:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí