Prohraný sny
Anotace: ...a stejně přijdou jiný...
Chtěla jsem dobýt svět
projít ho tam a zpět
pohádky vyprávět
tak jako můj praděd
prožít si svoje sny
a noci změnit v dny
bylo by nádherný
pohladit plameny
zbyli jsme ty a já
kolem nás věčná tma
kdo osud rozpozná?
život je možná hra
...bez lásky prohraná.
Přečteno 373x
Tipy 33
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Gabrielle, Zefi, susana načeva, floreciente, Dezonek, Holis, modrá..., enigman, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)