Svádění
Anotace: http://farm4.static.flickr.com/3217/2871760011_63e9ce30ef_o.jpg
Ozbrojená svým šarmem
zkoušela jsi mě svádět
nahá tančila
v mých snech
nevím, proč tvou lásku odmítám
je to jen pocit
z tvého chování
chladného jak led
jsi dámou
kurvou zároveň
zničila si mé srdce
nebyl jsem však silnější
než tvé polibky
neodolal jsem lásce
již nechci poznat znovu tu lásku
kvůli které bych, jsem umřel
stojím neoholen
na starém majáků
snažím se zahlédnout
ještě svojí loď, která mi odplouvá
s mým celým majetkem
cítím se jak
Ježíš Nazaretský
mučedník svého života…
Přečteno 306x
Tipy 32
Poslední tipující: Isquieasuus, mavi, Markéta Hl., lonelymaiden, Lenullinka, Elisha, Laivindia, Holis, hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)