Mám křišťálové kuličky
Anotace: inspirováno dárečkem http://www.youtube.com/watch?v=qJJmS-HY234
Mám křišťálové kuličky
které mi dala Dita,
jedny mi visí na okně,
druhé na lustru vítaj
Jak vždy mě mile potěší,
když se vzkazy ve schránce,
od Dity, dcery domácí
dáreček na mně dýchá.
Včera tam byly bonbony,
i když teď vůbec nejím,
zažehly štěstí hormony,
z drobné radosti rejím.
Přečteno 325x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, Markéta Hl., Radek.oslov.Šafárik, Íá, Kars, jaroslava anna, sveřep, fuu, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)