Anotace: Based On A True Story.
Ten šaman je tam v nadnesenym smyslu, významu.V podstatě je nedůležitý.Celkově šlo o něco jiného.
18.01.2010 21:46:00 | Marek Lučin
Takových nás bude určitě víc.Zpětně bych do podobných experimentů asi nešel.Člověk už pak nikdy není takový, jakým byl dřív.Samozřejmě je to tak někdy dobře, ale někdy špatně.
17.01.2010 17:59:00 | Marek Lučin