pro ten pocit
Anotace: (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255)
raději růžový brýle
láska nemá bolet
to je jen výmysl zoufalců
můžu ti ted říct
mám tě ráda
a pak
můžeš dělat jakoby nic
můžeš mě políbit
můžeš mě ublížit
můžeš cokoliv
neudělám to
samodřejmě
pro tvé vrásky kolem očí
jsi starší
a já ještě dítě
co zamilovalo se
neb má láska je pomíjivá a zítra hrozí zapomnění
chci užívat si stav
naplnění
stav růžových brýlí
Přečteno 344x
Tipy 28
Poslední tipující: dandelion-meadow, ilona, jedam, Stoneman, TetaKazi, Holis, labuť, hašlerka, Psavec, Mario de Janiero, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)