Ledové slzy
Noc nám právě začala,
bez ní co bych si počala.
Padá sníh a v tu chvíli,
dojde mi že došli mi síly.
Z ledu srdce dívky ční,
ublížil,a já brečím s ní.
Další vločka,spadla k nám,
Já jí svoje slzy dám.
Milovala,a ono se to zvrzlo,
slzy a srdce,oboje jí zmrzlo.
Ve vločku slzy se promění,
její bolest zůstala a nic se nemění.
A až jednou bude pro něj něco více,
roztaje,a slunce ohřeje moje líce.
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, kleopatra.sedma, malá slečna
Komentáře (3)
Komentujících (3)