Padlý anděl
Poznat tě chci,
přelude noci.
Jsem padlý anděl
a trpký je můj úděl.
Jsi přelud co okouzlil,
duši, srdce pobláznil,
anděla si podmanil.
A tak tě hledám,
temnotu bytí pročesávám,
ve snách se ti vzdávám.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: harmony
Komentáře (0)