Život?
Anotace: Je tohle to co jsem chtěla?
Mrtvé holuby viděla jsem.
Nahé mladíky koupala jsem
- v krvi.
Černou oblohou letěla jsem.
V řece bolesti plavala jsem
- oni to ví.
Propastí bezmoci padala jsem.
Tolikrát jsem umírala
však stále ještě živá jsem
- ne tak, jak bych si přála...
Komentáře (1)
Komentujících (1)