Anotace: ......................................................................................................
pod horou říp
mléko a strdí
holou jak řiť
vlastenci smrdí
to bylo ono. ale pravda. to strdí tam bylo.
24.01.2010 21:05:00 | Já Esther Ruth
První verš (anděl co padl do strdí) je od tebe, kdysi jsi ho napsala, když jsme improvizovali na chatu literáckém. A jinak... no samozřejmě.
24.01.2010 20:20:00 | ludmil
já mám zase hloupý humor. a často také pokleslý a dvojsmyslný. tohle byla ale spíše nadsázka. není to tak pokleslé jak to vyznělo z mého komentáře.
24.01.2010 16:00:00 | Já Esther Ruth