Mé díky
Díky slunci které pálí,
paprskům i horizontům v dáli.
Dík nekonečným nadějím,
když lidské srdce zahřejí.
Dík, za každý nový den,
se špetkou fantazie,
Dík též mistrům všem,
za kouzla jejich poezie.
Řeknu dík i paní Lásce,
až při mě bude stát.
A díky-sbohem na oprátce,
až život dá mi mat.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)