Zrcadlo
Anotace: pohledy do zrcadla odhalí mnoho...
Už jednadvacet let každý den,
V zrcadle zkoumám,
Vracím se zpět a přehrávám jen to,
Na co si troufám.
Skládám si po kouscích střepů
Celý svůj život,
Počítám ty tisíce srdečních tepů,
Které měli svůj důvod.
Po tváři valí se slzy dojetí
A tříští se v zem,
Děkuji přátelům upřímné objetí,
Že sám nejsem.
Zrcadlo co odráží celý můj příběh,
Pořád tam visí,
Roztříští se až já se zmýlím v těch lidech,
Kteří mi zmizí.
Skládám si po kouscích střepů
Celý svůj život,
Počítám ty tisíce srdečních tepů,
Které měli svůj důvod...
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, bez nápadu na přezdívku..., danaska, Denael, 6thSun, 4LJFilip, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)