Ano, jak je skvostné, když člověk vnímá krásu života a u tebe je to o to krásnější, že se o ni dokážeš s ostatními podělit. Moc pěkné.
14.02.2010 22:47:00 | Marfuša
Když osud štědrý je, další dny rozdělí
vzpomínkám, lásce i písním, co máš rád,
pro domov teplo má, slunce pro vinohrad
i slzu štěstí pro čtyřlístek v jeteli
***
Jiří senior
26.01.2010 18:37:00 | j.c.
Za dárek dnešních dnů děkuji osudu.. To je tak pravdivé, až mě z toho mrazí.
22.01.2010 20:31:00 | Pevya
Prožívám ten čas s tebou
ať dál nás básně vedou
ať jsou plné něžných krás
ať doprovází nás jejich hlas
St +
22.01.2010 12:59:00 | Kars