Beruška
Anotace: Berka asi takhle velká ......
Letěla beruška přistála na bříšku.
Ležela myslela, že je vám v pelíšku.
Koukám se na ní je celá červená,
Ze sedmi tečkami to věc je vám neměnná.
Mé děti jí milujou,
a také slibujou,
že milou berušku trápiti nebudou.
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: BARBYE, carodejka, Bíša, Psavec, harmony, hašlerka, Květka Š., Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)