Tři tisíce tři sta třiatřicet
Minula jsem
jen o pár usmolenejch kilometrů,
o špinavej kanál
a o pár zbytků křídy.
Teď trčím tady,
mezi stříbrnejma stříkačkama
a úplně cizí
krvesajná holka
ti pomáhá hlídat
cesmínovej les.
Tak smůla, lásko.
Přeju ti to.
Třeba nakonec
nebude tak špatná.
A jestli přece,
počítej se mnou.
Tři tisíce tři sta
třiatřicet...
Přečteno 320x
Tipy 34
Poslední tipující: ilona, Javavia, Juan Francesco de Faro, Jiří I.Zahradník, Divoženka1, Ariella13, fuu, Skywalker, Holis, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)