Že by náznak prozření?
Ale ne! To jen sladké mámení
ti otupilo poznání
světabolu stýskání.
A na zádech ležet(?)
ve dne v noci bez pomoci
jako cvoci slepí mloci
chceš za láskou běžet...
07.02.2010 10:58:00 | Zasr. romantik
I bez anotace bych věděl, že není o tobě :-) Ale krásně ses vcítila do oné role, pěkně se to čte.
29.01.2010 21:27:00 | Chancer
Ve skostných verších se mi jeví bolest a bída bytí tohoto světa od nepaměti...
29.01.2010 20:48:00 | Bíša