nad ránom
bleskami oslepuje
moje pohyby
no ja uhýbam pred
jej úsmevom
jazykom sa mi
zahryzla do očí
zvíjam sa vo víne
a ona mi hrá na rukách
brieždi sa
hudba stíchla
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., Mbonita, PANGÁSIUS
Komentáře (2)
Komentujících (2)