Ubíjí(š)
Anotace: ubíjí mě láska, ubíjíš mě ty má kráska
Ubíjí mě tvůj úsměv, kterým se na mě podíváš
ubíjí mě tvůj smích, který prožíváš
ubíjí mě tvé oči laskavé, smutné i bolavé
ubíjí mě tvá hloupost hluboká
ubíjí mě tvá slova vyřčená
ubíjí mě tvá rodina mnou "posedlá"
ubíjí mě tvá duše zraněná
ubíjíš mě ty, krásko líbezná
Až poznáš, že láska není o sexu..
Až poznáš,že tvá láska se tvým nejlepším přítelem stává
zjistíš, že jsi skutečně zamilovaná..
Komentáře (0)