Dětství
Anotace: taková menší blbůstka :-D
Dívám se z oken autobusu na bílý sníh,
na děti, které jezdí na saních.
Říkám si,že dospělá jsem už,
však dětskou radost užívat si může třeba i dospělý muž.
Tak vystoupím a jdu v oteplovačkách cestou dál,
boby táhnu za sebou,
i kdyby se mi někdo smál,
budu se těšit až z kopečka vyjedou.
Komentáře (0)