Úleva
Anotace: někdy je slast jenom pouhá neexistence strasti, jak říká náš pan učitel občankář. dneska už tomu rozumím, když vidím, jak jsi najednou šťastná.
a tak to má být
labuti
už nebudou ti trhat peří
šílení košíkáři
jak dlouho zdobili svá dílka
dekadencí tvého peří?
jak dávno staří funebráci
začali z tvého závoje skládat věnce
prohnilým vyschlým mrtvolám
snů?
můj bílý ptáčku
jsi volná
už se na tebe nevztáhne vrásčitá ruka
umazaná mourem
kolomazí
a kalafunou
nemusíš dál den za dnem šílet bolestí
podzim je pryč
zmizelo bláto
sklizeň skončila Zas je tu
zima
bílá a načechraná
duchna tvého peří Teď už tě nikdo neodkreje
nesvlečou ti šaty
opilí loupežníci
můj bílý ptáčku
zazpívej
Přečteno 449x
Tipy 29
Poslední tipující: Já Esther Ruth, l'âme, dream in emptiness, Impresse, dablik007, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, nedám si. díky, Holis, carodejka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)