Nebuď můj kámoš, buď můj přítel.
Anotace: To je pro Tebe ty hajzlíku, wím, že jsem pro Tebe kamarádka, říkáš, že dobrá kamarádka a občas Ti to wěřím, ale proč mě nedokážeš milowat? Je to tak těžký?
Proč Ty o mě newíš,
když já Tě snad miluju,
proč holky jinde lowíš?
Já s Tebou budoucnost si maluju...
Miluj mě hodně prosím,
je to mé welké přání..
jenom Tebe w srdci nosím,
o jiných nemám ani zdání...
Zkus být chwíli můj,
já budu bojowat stůj co stůj!
Ještě jednou prosím - miluj mě..
nechci nic wíc - buď u mě..
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)