Kalbička
Anotace: :D Radši nepopisowat, ani stručně, tohle bude bohatě stačit..
Já se tak hrozně těším,
na ten dnešní wečer,
budu opilá tak,
že by jeden brečel.
Brzy se zaswětím,
do alkoholiků ráje,
po půlnoci už netuším,
která noha má je.
Brko, které přijde w zápětí,
aktiwuje ústní rozpětí,
nechápem a máme schýzu,
kdy já na ten žiwot přijdu?
Komentáře (1)
Komentujících (1)