O životě
Anotace: Někdy to tak bývá, ale jinak jsem optimistou:-)
Život, pacholek,
vytáhnul mi podolek.
Nezajímá ho neřáda,
že mi táhne na záda.
Navíc do té sloty,
stáhnul mi kalhoty,
a že jsem se mu smál,
na holou mi nakopal.
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, labuť, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)