Perfektně zvládnutý rým náročné konstrukce a zrovna tak skvěle rytmus jsou třešinkou na dortu Tvých zápisků z cest...
20.02.2010 00:37:00 | Špáďa
ano,je nádherná i já ačkoliv neznám místa o kterých mluvíš,pláču spolu s ní,že mi bylo dáno poznávat krásu země.
05.02.2010 12:06:00 | takova
Teˇjsem dočetla Tvé pěkné verše, ještě mi zní v uších Tvůj moc pěkný přednes, posílám srdečný pozdrav a naviděnou snad v dubnu v divadle. Jind.
04.02.2010 21:44:00 | carodejka
Touha si v cestách stele ..to je geniální....gratuluju vyrážíš mi dech piráte...mám ráda jak Ti to pálí..díky za to
04.02.2010 10:57:00 | Noc17