LSD
Anotace: Based On A True Story.
LSD
Bylo to neskutečné.
Neskutečně krásné.
Průhledy a slova a poezie a doteky.
Byla to plavba rozbouřeným oceánem emocí a představ.
A sny.
Roztříštěný vědomí.
Rozšířený vědomí?
Poznatelné a nepoznatelné.
Mnohočetnost realit.
Mnohovrstevnost.
Šedá kůra, megabaity.
Miliardy, miliardy a ještě víc neuronů.
Floatace a vznášení se.
A pak i možná špetka pekla, sebepoznání.
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: CRASH, CORONATION, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)