Stop drogám?
Nehulte a nefetujte,
co pak zbude na nás?
Život bez drog preferujte,
nemluvte o nás bez nás!
Pořádně se z brka nalož,
pak pošleme šoty,
brko si dá i pan Jaroš,
pak mu šlohnem boty..
Šmuk,piko,peří?
To je jiná věc,
málo lidí mi věří,
že je to luxusně zlatá klec.
Nemůže každej fetovat,
bejt uzavřen v tej kleci,
stop drogám tedy preferovat,
holčičky a kluci!
Komentáře (0)