P.S.Y.
Anotace: ale kuš...zase se mi to tam sere :D všechno se mi sere...
rozpoutaná číra vod
hvězdy
-jen křivé otazníky
hlad po stesku
krade daň z povolání
pěníš nad křivdou
rušíš osamněle spící tělo
mínusové stvořitele
opouštíš s římsou nenávisti
nevděčný člověče
trh šmelinářů s arogancí
první nakladatel s biblí v ruce?
číselná řada v krvi
nuly a jedničky
začínající urna spásy
-tvrdí přisluhovači
pod metrem
červená sněhurka
nasládlá naším potem
spršky slibů
malovaný dehet
zařezáni
v lenošivé manželce
v mez letící pochyby
o hladu prvního pokušení
nesledují
nevidí
ti
pravdou poskvrněnci hluční
liturgické odstavce
píšou tvrdé linky
rukou vpřed!
-vyplňuji dotazník
a pláču...
..dokonale falešným programem
uch, Ta naše TV
asi přepnem program
KDYŽ
v díře vězí člověčina...
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, enigman, majdik 2, ziriant, Aurelius
Komentáře (0)