Soudce Osud
Osud života,
jen pár slov
v okovech lásky sevřených.
A vrásky očí
zachvěly se letmo
a myšlenky odlétly
s tváří toulavého psa.
Těžké je vážit,
prožít každý okamžik
a dát své srdce všanc
krutému soudci osudu.
Znát cenu života,
znát cenu lásky.
A vrásky očí
zachvěly se zas,
a mráz sežehl tu slzu,
již uronil místo nás...
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, Shnecek, Mbonita, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)