odborné pojednání o střevních potížích
Anotace: ach, kdyby tak i duše mohla zvracet
.
.
no tak, syrově a bez obalu
ty tasemnice mých vzpomínek
si mě klidně žer
až sežeru já tebe
ty kapačky vždycky budou o něco
silnější než ty
i když to mnohdy
bude vypadat nahnutě
tak si pij moji krev
a jez mé tělo
přežiju tě
i když mě navštěvuješ ve snech
noc co noc
kdy strachy zatínám pěsti
abych zůstala ležet na místě
po schodech dolů a pak pryč
z vězení
kde hlídači byli slepí a stále jsou
po kolenou ale co nejrychleji
jsem uprchla zřejmě
jen napůl
.
Přečteno 450x
Tipy 15
Poslední tipující: zenge, Koskenkorva, Zpátky, trrtrr, jedam, Jiparo, enigman, ludmil, pamp_elka
Komentáře (3)
Komentujících (3)