Konec iluzí
Anotace: Smíšené pocity z dospívání
Vzdušné zámky ve vteřině zboří,
neptá se tě,
vplouváš do nezmapovaných moří,
přej si, ať žiješ bez perletě,
ať vzpomínky plachty ti tvoří,
ať nezmýlíš se v planetě,
přej si, ať zavládne bezvětří,
ať jsi v bezpečí, na tom tvým výletě,
co ke dnu tě ponoří,
..chtě nechtě
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, Psavec, Bíša, Sweet KiWi, Kapka, malá slečna, Frosty28
Komentáře (1)
Komentujících (1)