Z této pozitivní básenky pro mě plyne poučení, že nenažraným koníkům do kopyt střelná zbraň nepatří :o)
29.03.2010 09:21:00 | Beepat
A to přitom stačilo, aby zkusil přeletět propast. Vyhladovělý by se jen zoufale snažil zamávat křídly.
27.03.2010 11:43:00 | Juan Francesco de Faro
...zcela jistě nejde o první záhadnou sebevraždu...rozhodně ne o nešťastnou náhodu...o koních něco vím...o básních již méně...ale Pegas byl ostřílený letec...snad soudní pitva vnese jasno...jen žádné vyšetřovací komise...nebo už nikdy pravda nezvítězí!!!
19.02.2010 18:46:00 | Mario de Janiero
...kdo ho vlastně picnul, vyšetřovali to
...v 88 asi moc ne :) Pegas oficiálně nebyl
13.02.2010 16:26:00 | WAYWARD
...pozitivní tvorba??? ...hihi ...chudák koník ...esli na tom není pozitivní, že bude na žrádlo pro básníka ...
10.02.2010 15:50:00 | WhiteSkull