Závislost
Anotace: -i se těžko odolává
Minuty úlevy,
od všedního stresu,
avšak ty projevy,
tak težko nesu,
večery nevěry,
rána zas v třesu,
nejsou to záměry..
život pak snesu
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (0)