Anotace: ......
Víš, myslím, že po něčem či někom hrozně moc toužíš, možná se bojíš, abys vše nezničil krásnými slovy. Možná se pletu a třeba jen v sobě nosíš přemíru citu a potřebuješ tu a tam něco napsat. Ať tak či tak, cítím z Tvých básní neskutečnou něhu, kterou se snažíš maskovat životní otázkou, kudy jít a co udělat?
Dobrou noc
14.02.2010 23:37:00 | Sunny
Neskrývej se, určitě ne! No každý se asi skrýváme, je těžké to překonat, ale měli bychom žít a ne mlčet. ST! Moc se mi líbila. Krásné zamyšlení. Neztrácej čas, pak bys mohl litovat, ale pozdě.
12.02.2010 13:04:00 | PPetrushka
Dělej, co ti říká hlas tvého srdce, teď a pořád! Na sebelítost je v životě vždycky pozdě.. Je totiž jen jeden a moc krátký.. =(
12.02.2010 06:02:00 | dream in emptiness