dělám si výpisky ze svých nálad, učím se cítit a pamatovat, jak se prožívá
Anotace: julius, josef, radúz, mahulena, krabice jménem Š. osvobozená, optimistická, po dlouhé době. ~J~
.
.
určitá nákaza školou
mě provází každý den
dělám si výpisky ze svých nálad
a platónovské ideje
jsou tak zvláštní
že se přes svou velikost
skryjí za miniaturní atomy
a všechno chvění
probíhá ve slastných sinusoidách
a má makromolekulární slunce
mé okolí
bije esence substance
a hraje metanou
s mými akcidenty
avšak nebyl by to Hollarovský počin
svést vlastní detailní popis
a bez Troutovy výpusti zvládnout líčení...
najít místo své duše na slepé mapě
vypátrat a vyskloňovat souřadnice
a nakonec provést substituci
a vyřešit rovnici
provést zkoušku
když mi vyjde
x = ty
P.S.
Jsme současní,
jsme soumístní?
.
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: Patěnka, Zefi, jedam, ilona, enigman, zemědělec Karel Motyčka, Denael, ludmil
Komentáře (4)
Komentujících (4)