tricolora
červená
Zamlžené sklo,
svíce zhasla.
Už nejsi matkou..........
bílá
Křídou rozťal jsem
širou oblohu.
(Padá sníh)
Modrá
Do březové kůry,
praotec rodu
- svůj epitaf ryje.
Odchází všemi odsouzen
bez viny?
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)