KRAJINKY NEDOPSANÉ BASNĚ
Anotace: /Krajiny do basní,rany do srdcí/
Toulej se a slova nahlas počítej
neváhej a v naději slova nestrácej
proč vážně mlčí,
krajinky nedopsané básně
kde jsou slova co znějí krásně
ale do ticha jak tvá nahá ozvěna
je ale jak cizí proměna
proč mlčí,proč tě hledá
ale co má,to se nedá.....
Přečteno 306x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Eru Alonnar, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, LeeF, Bíša, stravla, Hazentla, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)