Smutná
Oči uplakané,už poslední slza stéká,
otírá si ji vlasama svýma,
které bezmocně padají
do intimního prostředí,
ke rtům a nosu.
Líbej mě víc a dál,
co víc bych si jen přál?!
Náš vztah je jen v duši mé
proč trápíš stále mě?
Setři konečně tu kapku z úst mých
a miluj je vášnivých!
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Spadlá z nebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)