Motýlí křídla
Mít křídla motýlí a létat po obloze,
udělat krok do prázdna a cítit se tak blaze.
Roztáhnout ruce a malou chvíli padat,
pak křídla roztáhnout a zběsile mávat.
Nezachrání tě nic, naivní motýle…
Ke tvému konci už zbývá jenom chvíle…
Zlomená křídla po tvrdém dopadu,
zavolejte policii k dalšímu případu.
Další hloupá holka, co život svůj skončila,
další, co chtěla mít křehkou sílu motýla….
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)