až pak až pozítří
Nechuť
přidat další řádku
slova jsou
němé výčitky
a tak je to lepší.
když mráz v okna duje
a mně bývá chladno
vracet se na
Ospalé území
odejít do polí
vážně
cokoli
tonu
a tonoucí
se chytá
skloněné stébla hlavy
v paměti prvotního žita
skví Morana se plovoucí
jaro je smrt
je nepřístupné
až
slyšet bolí
když žádá
vážně
o cokoli.
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: Helena Sládková, Squat_the_world, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, CULIKATÁ, Zpátky
Komentáře (2)
Komentujících (2)