Schránka
myslíš si, že něco víš
dnes či zítra pochopíš,
že nejsem ta, o které v noci sníš
a po pár větách odsoudíš
nitro z křehkých střípků chrání
slupka ocelová, chladná, bez slitování
slepená a zbudovaná bez rozumu tomu něžnému jádru brání
rozvíjet se, žít bez varování
zůstává sama duše uzamčená do svítání
prokletá k postupnému umírání
nádoba prázdná bez vyznání
kdo jí zachrání?
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)