Žabí úvod
Prý je život dobrá věc
doufám, že to není kec.
Člověk taky nikdy neví,
co se u něj zítra zjeví,
jestli malá kočička,
co má velký očička,
a nebo ten velký pes,
jehož život je fakt děs.
hihi haha huhu
zaháním svou nudu...
i když mám co dělati
a musím ráno vstávati...
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)