Učitel
Anotace: Učitel, mentor, vládce, pán...Pan?
Zahraj mi smělý učiteli
nějakou pěknou etudu.
Můj pane, věrný trýzniteli,
dlouho již s Vámi nebudu.
Nebudu, neboť nesmím býti,
můj písek vítr rozfoukal.
Nemohu s Vámi peklem jíti,
veškerou sílu jste mi vzal.
Pokorně čekám další lekci,
konečky prstů v extázi.
Možná, že dočkati se nechci
strachu, když bolest odchází.
***
Zahraj mi smělý učiteli
nějakou skladbu od srdce.
Pane můj, věrný trýzniteli
a mně se s Vámi zůstat chce.
Přečteno 328x
Tipy 16
Poslední tipující: Jeníček., Špáďa, ilona, ludmil, Severka, labuť, zenge, enigman, divoska_jaja, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)